I Luleå

Hejsvejs, nu är jag i Luleå. 
Det är tredje dagen här faktiskt och jag har 3 kvar efter idag. När jag kom i söndags var det mest chill, jag & mamma tog en promenad och ja lite så. Jag sov lite mindre i Amsterdam och extremt lite natten mellan lördag & söndag (när jag var hemma i Stockholm) så på söndag kväll när jag var här kände jag att det gjorde lite ont i halsen. Det var OK igår men jag blev trött på eftermiddagen efter att att ha vart ut en sväng, så jag vilade mest igår kväll och det SKULLE vara dåligt väder idag men nu är det ändå rätt OK. Men jag har ändå en lugn "sjukdag" hemma, fast eftersom det är bra väder ska jag kanske ta en promenad längs niporna ändå. Just nu är jag rätt trött, det är bättre i halsen och gör inte längre ont utan känns bara tjockt, så det går åt rätt håll men jag tar det lugnt idag. 
 
Ikväll ska jag med mamma & Leif när de ska kolla på en lägenhet (de letar en lägenhet i stan), sen blir det pizzamiddag och sen ska jag & mamma till min faster och hälsa på och så ska vi åka ut till deras stuga och kolla, min faster har fått min farmor & farfars gamla stuga. De har dock rivit den och byggt en ny från grunden så det är det vi ska kolla på. 
 
Jag har fortfarande inte hälsat på mormor, det skulle blivit idag men blev inställt då Leif behövde åka till golfbanan men det finns ju fler dar kvar, kanske imorgon kväll då. Imorgon ska jag också och hälsa på Linda & hästarna, det ska bli kul! :) Och torsdag kväll är det hälsapå hos brorfamiljen. 
 
Tyvärr glömde jag min externa hårddisk hemma så all video från semestern kommer senare. Det blev inte riiiktigt som jag tänkt mig (oväntat, eller hur!) men det blir nog bra ändå till slut. Här i Luleå blir det inte vlog utan ett annat litet projekt, ni får vänta och se. Jag är inte helt klar med det men jag har ju tid på dagarna i tre dar till så det ska nog inte vara nåt problem! Enda jag inte riktigt får ihop tidsmässigt är att jag skulle velat åka till LRK och kolla i AB Nians butik där men de öppnar först kl 17 och kvällarna är ju som sagt uppbokade. Men vi får se, det kanske går att lösa på nåt sätt ändå, de har öppet till åtta på kvällen.
 
Lite nostalgibilder: Här är jag första gången på häst. 3 år gammal på Cirocco, som jag sedemera lärde mig rida på.
 
 
5 år gammal på Pernillas tjurstoponny Belinda. OBS koncentrationen, detta var nog första gången på större häst (förutom att jag en gång fick sitta på en grannes ardenner men satt bara då, red inte).
 
 
7 år och betydligt mer avslappnad, osäker på om detta är en d-ponny eller liten häst.
 
 
OH MY GAWD RIDER UTAN HJÄLM ja hur har en överlevt. ;)
 
 
Hösttur på Cirre med familj & Björns kompis Johan.
OBS obrydd ponny fast Nadja är supernyfiken. Cirre alltså <3 Detta var en av de sista gångerna som jag minns, höll på bli lite stor på honom här, började nog på ridskola sen. Älskar mina vita ridbyxor haha :) Och herregud magen på honom här alltså. Och hovarna för den delen..