Tisdag/Onsdag

Jag var supertrött i tisdags, bara matt efter måndagen. Men igår var det bättre, hade mer energi och på kvällen red jag Pärlan. Hon var lite tjock i bakknät, men jag tror hon hade stått inne ett tag. Vi red rakbanan och sen ut från rundbanan och hon var SUPERpigg. Vi travade ett par steg på hennes förslag och hon kändes ren men sen skrittade vi igen, dumt att stressa. Hon var betydligt mindre svullen när vi kom hem sen.

Innan stallet lyckades jag byta västen jag fick av mamma till ett tillgodokvitto fastän jag inte hade kvittot (had tänkt byta till mindre strl men de hade inte den jag ville ha) OCH byta reflexerna jag köpt i fel storlek på Horze trots att jag klippt av alla lappar. Fick f ö tillbaka pengar på det för de hade 30% på allt i butiken då de skulle stänga och jag tror de även skulle stänga nätbutiken om jag fattade rätt? Buhu! Men så skönt att jag kunde fixa det, nu har vi två uppsättningar reflexer.

Stressen från måndagen löste sig egentligen redan på måndag kväll då jag hittade två olika plan B men igår gick det tillbaka till plan A igen, vilket såklart är det bästa :) Nu kan jag slappna av mer kommande dagar.