Dagböcker & om medryttare

Min fina dagbok som jag köpt på Paperchade börjar tyvärr ta slut så jag köpte två nya på Gekås. Sen hade min mataffär fått in likadana med andra omslag, så det blev tre till.. haha! Med 150 blad i varje har jag alltså dagböcker nu för kommande 2,5 åren >.< Och då kan jag skriva en dag/blad och inte på dubbla som jag gjort hittills. Håhåjaja ;)


Jag tycker det är viktigt att skriva, jag skriver oftast lite kort om dagen och alltid vilken temp han har (tempar alltid när jag tar in & fixar med honom = nästan varje dag). Sen skriver jag lite mer här men det är inte lika lätt att få en översikt om det är nåt jag vill kolla bakåt här. Vid medryttare tycker jag också det är superviktigt med dagbok så båda vet vad andra gjort osv. Idag skriver jag inte upp vartenda myggbett men försöker skriva upp sår och sånt så jag har koll när de kom och så.

Jag har funderat mycket på medryttare, och har lite svårt att se att jag skulle hitta nån som ens vill vara medryttare på en häst som min just nu. Det skulle vara skönt med nån dag ledigt men jag vet inte. Just nu måste han hanteras så himla konsekvent, jag märker själv att om jag slarvar en dag så tycker han det är en inbjudan att göra dom han vill nästa. På samma sätt i ridningen, går nåt fel eller jag inte är konsekvent är det mer jobb sen. En skötare vore ultimat just nu men det vill ju ingen i vuxen ålder bara vara. Kanske längre fram när han är med utbildad och förhoppningsvis chillat mer i huvudet. Han har ju kommit långt men det är mycket kvar.  Så det blir nog ingen förrän om länge, förutsatt att inte rätt person dyker upp. Men det känns ungefär lika troligt som att ens drömpartner bara ska knacka på dörren.