Sår

Hittade detta på Filo igår. Fick lite hjärtsnörp, det var dock helt torrt, ingen feber och han var inte svullen. Såg nog inte kul alls när det var nytt, är ju typ 1,5-2 cm långt. Det är på insidan av låret och han är rätt biten på skapet, han hade fått ett ordentligt bromsbett på ena sidan så jag tänker att det är säkert relaterat, att han försökt klia det och råkat ha sönder sig. 


Kollade honom bara lite snabbt i fredags & söndags (brukar främst kolla att han är hel i ben/leder & att skor sitter på), så svårt att säga när det kom men jag tror det är mer än en dag gammalt igår kväll så säkert lördag (regande i fredags)?

Det fanns inte så mycket att göra igår då det ändå såg torrt & bra ut, så jag sprayade bara lite lilaspray på det och lät det vara. Han lär inte ha visat nåt i hagen för Kerstin ser ju som hela tiden och skulle märka det och L var ute i helgen med. Men han är ju generellt ganska tålig/ognällig för skador (iallafall de få jag haft hittills) och verkar ha bra läkkött iallafall!