Catching up: 10 - 14 juli

Måndag 10 juli:
Tömkörde Filo til Isisängen & längs med kanten av den. Han var mycket fin hela tiden och med mig hela vägen. Vi flyttade Filo, Pärlan & Spursen till sjöhagen på kvällen då det fanns lite bete där.
 
 
 
 
Tisdag 11 juli: 
Filo var lite spänd i nya hagen och ville direkt komma ut. Han slappnade av direkt i stallet men hade vart lös i magen synts det under svansen. Han var OK ut men lite väl spänd, red till ridbanan för att testa övningarna från förra veckan men det gick inget vidare alls. Testade ett Billy Allen-bett men han gillade det inte alls, det var väldigt tydligt när jag började ta lite i tyglarna. Fick hem ett PS-nackstycke jag köpt - blev såklart för litet. Hade egentligen inte väntat mig annat men jag var ju tvungen att prova.
 
Tror det blev för störande i mungiporna för honom, han har ju rätt mycket där.
 
Onsdag 12 juli:
Hagvila, klapp i hagen. Filo glad & mer avslappnad i hagen idag.
 
Hingstbeteendet kommer fram ibland.. :)
 
Torsdag 13 juli:
Filo inte på toppenhumör, han var rätt myggbiten idag. Red till Emmylundshagen, vände, red in i skogen på stigen ut till vägen igen, genom skogen till p-platserna, genvägen till backen, ner på Fornbodasrakbana och sen hemåt igen. Ingen megatur alltså, ville bara ha honom nöjd och han var faktiskt det. Lite rinnig bak men inget kladd iallafall, och mer avslappnad än på tisdagen. 
 
Fredag 14 juli: 
Andra gången i sadeln, lugnare tur upp för backbanan, ut på rundbanan & hem. Han taggade på lite just när vi kom längst upp men annars var han faktiskt rätt chill. 
 
Hahaha <3 Här åt han på en taggbuske så han hade massa små sår på mulen