Hej

Sorry för tystnad. Haft en rörig jobbvecka, det är extremt rörigt ekonomiskt denna lön, det har hänt en tråkig sak i stallet (ingen häst är skadad men det är ett stressmoment) och jag är väldigt trött hela tiden. Jag har hört att pollen har börjat så jag tänker att det kanske är det i kombination med stress.


Jag ska försöka sammanfatta veckan i helgen. Det ska bli skönt med helg. Även om den är fullbokad. Men med bra saker. Ser fram emot April. Jag ska vara ledig 8 arbetsdagar och så är det påsk vilket på mitt jobb medför en extra ledig heldag. Inklusive första maj så är detta min sista 5 dagars jobbvecka fram till 8 maj. Det känns SÅÅÅ SKÖNT. Totalt 9 arbetsdagar i April. Och nästa vecka kommer mamma <3

Det är också fucking amazeballs att jag vart frisk hela perioden jan-mars, jag minns inte ens senast det hände. Alltid är det nåt de månaderna. Och då har vi haft så mycket sjukdom på jobbet, frivillig sjuknärvaro osv. Jag har ätit zinktillskott sen December tror jag, det är det enda jag gjort annorlunda från tidigare år. Ja och köpa häst men jag har ju haft Honey och ändå vart sjuk den perioden. Tror absolut det är zinket. Det är nästan slut nu, nån vecka till kanske och jag tror jag ska sluta då och sen börja igen i September kanske.

För historiken skull ska jag också notera att min motorlampa (som tändes omkring 7 mars) släcktes i måndags tror jag det var (runt 27 mars). Det var en bra sak.