Bästa (& längsta) traven nånsin!

Igår red vi slingan, Fiskartorpsskogen & rundbanan. Först red jag intervaller och det är nåt jag normalt inte gör eftersom jag märkt att det triggar travskallen, då är han ofta tillbaka till att tagga trav efter det. Så sen blev det en längre skrittsträcka med lite tempokontroll för att få ner honom, men det gick relativt snabbt. 

Sen började vi trava strax innan stora backen, och joggade långsamt upp för den, uppe på, ut mot & längs med Täbyvägen. Sista biten orkade han inte riktigt hålla jämnt tempo utan ville antingen sakta av eller öka, men körde på när jag bad om det. Skritt genom Fiskartorpsskogen & ner mot rundbanan. Innan travade jag på halvlång tygel (höll på första tygelknorten), på rundbanan fick jag korta en knort till men han höll sig inom tygeln utan att ligga mot. 

Joggade ett varv i lugnt tempo på innerspår i höger varv (hans svåra varv) & ca 3/4 varv i ytterspår i vänster (hans enkla). Efter kortsidorna försökte han visa att han skulle gasa på men lyssnade extremt bra på broms med sits & ben hela ridturen så det vart inen speciell grej. 

Är så otroligt stolt över honom!! Jag kände bara att han vart så fin på senaste och att om han kunde jogga fint på rakbanan borde han kunna jogga fint på rundbanan med. Hade aldrig trott att vi skulle vara här nu, han är så underbar! <3

(null)
(null)

Svettig efteråt!