Första traven

(null)

Igår efter en dags vila skulle vi rida och så hade han tappsko. Jag kände att hela världen gick under och blev så överdrivet ledsen, typiskt SAD-tecken att överreagera så. Mockade och klippte hans öron, t o m han verkade tycka att de var för luddiga nu för han var ovanligt chill med det och det är han inte normalt. 

Normalt sett brukar det ta min hovis en vecka att få en lucka men hade sån dubbeltur att han kunde redan idag OCH jag hade inte normal jobbdag så kunde gå hem tidigt så får jag kompa in det sen. Sen red jag med C/Brutus, rakbanan. Vi travade nästan hela vägen bortåt och jag kände inget i såret. Till skillnad från i lördags när det inte gick alls hade jag ridkjolen idag och den ligger om magen mer så jag fick lite stöd. Åååh kul! Längtar nu bara på att de ska bli klara med andra bron så vi kan komma bort till andra sidan igen.

Vi ska rida imorgon igen, sen är planen längre tur i helgen. Har vart så himla trött den här veckan men ser fram emot helgen då jag ska julpynta och har lite andra planer! Filo är så skitig och äcklig av all lera så tänkte faktiskt att jag ska åka ut tidigt på lördag och ge honom en heltvätt för det är in i pannluggen och manen. Svansen är svår att hålla ren MEN också lättare att tvätta. Lär väl tyvärr inte hålla så länge eftersom det kliar i vinterpälsen och han är och gnuggar ansiktet i lera varje dag, men men. Kanske vill han bli helklippt?! Men jag vill inte köpa fler täcken, vet inte riktigt hur jag ska göra! Just nu är det säkert OK men sen om det blir kallt. Hmmmm. Ja.. 

(null)