TisdagMina nya julklappsridbyxor (HKM) matchar bra till mitt favoritschabrak (B Vertigo)!

Klämde in en ny SATS-klass precis innan årsskiftet och blev störtkär; äntligen kom jag mig iväg på Anti Gravity Yoga! Det var SÅ sjukt kul och vansinnigt jobbigt. Det var väl mer "träningsyoga" eller vad en ska säga, men det var kul och jag har allvarliga problem med att det finns mer klasser jag bara måste gå på, än det finns dagar i veckan.. Plus att jag inte bara kan gå på favoritklasser utan måste variera mig! 

Fan vad kallt det är! Nu får det räcka! Inte under -10. Måste dra fram en riktig vinterjacka, har ju klarat mig på höstjackorna tills nu. Plus att jag kontorsklär mig så jag fryser som tusan mellan buss & tåg. Tänk om en alltid klädde sig lika bra som i stallet.

Tänk att det bara är två dagar kvar på året nu! Galet! 

Måndag kväll

Känner mig mer pepp på stallet nu när jag jobbat en hel dag. Trött & har jobbat i förvirrat halvtempo. Messade Kerstin att jag kommer ut när jag sopat bilen, fick svar att rida Image om jag hinner. Tror jag ska tolka det som att det finns mycket boxar att mocka :) Fokuserar på det men annars tar jag gärna lille mysgubben ut en sväng, det ska jag förhoppningsvis hinna! Står i kö på Lush nu, det var inte mycket rea kvar men lite fick jag ihop.

Nåt jag inte hann blogga om (eller orkade sen under julhelgen) var att jag for av Pärlan i tisdags. De flesta som läser här tror jag redan känner till det via sociala medier men jag tänkte berätta lite mer om vad som hände sen :) 

Pärlan och jag innan vi for ut i tisdags

Brrrrr

Varför känns det alltid kallare när det är snö? Vi har bara -3, vilket vi haft fast utan snö. Men det känns kallare idag. Nu sitter jag på varmt pendeltåg och myser. Fick Back on Track-torgvantarna jag önskat mig länge i julklapp och de är så goa och varma. 

Så skönt att vara hemma och att ha Joe hemma. Han har knappt sett åt mig i jul, men kommit fram mer och mer varje dag så jag väljer att tro att han främst var sur på mig och inte att han tycker att det är så hemskt att vara hemma. Igår när vi kom hem gick han runt länge hemma men kom och sov med mig som vanligt och var reserverat gosig. Haha. Så typiskt katt. Nu finns iofs bara jag att välja på hemma. Men ändå.


Är helt ärligt inte alls särskilt pepp på stallet idag, men det är nog mest att jag måste gräva fram min bil och det slog mig att jag inte har nån borste till snön. Jag hade en men den slängde jag pga äcklig med förra bilen, och har såklart inte köpt en ny. Så det måste jag styra upp i helgen. Men är ej aspepp på att sopa av bilen, får väl ta min vanliga sopkvast antar jag. Upp och ner och upp och ner och skrapa och blä. Dessutom tveksamt hur ridbart det är, Pärlan har broddar och (hel) gummisula fram men inte ens en sån som går runt kanten bak så däe känns det som att hon kunde få styltor. Hum. Jaja. 

Ljusare blir det ju. Osv.