Bara om mig & inget häst

(null)


Nu har jag jobbat klart för veckan och är fem dagar ledig pga midsommar/helg/heldagspermittering. I Juli & Augusti kommer jag byta från att jobba 2-3 dagar i veckan till att jobba varje dag men bara några timmar om dagen. Det är konstigt nog ändå bättre för det har vart ganska stressigt och rörigt att lämna över uppgifter när man är borta 5-7 dagar i taget. Från September är det omorganisation och jag får en ny avdelning och ny chef igen, vet inte vem det är eller om vi kommer vara permitterade eller nåt så vi får se.. försöker inte tänka på det utan ta det som är nu.

Ska iaf ha semester två sista veckorna i Juli & första Augusti, mamma kommer sista veckan i Juli och går allt i lås har jag en del att pyssla med första veckan i Aug & framåt. En väldigt positiv ändring om allt går som det ska.

Blev random sugen på att färga håret så gick på stan efter jobbet, behövde även ny dag- & ögonkräm så det blev obilligt men nån gång ska jag ju unna mig själv också. Nu är bara frågan när det ska ske, känner att jag kanske inte ska möta ny chef i rosa eller lila hår bara ifall det är en torris (jobbar ju ändå på bank). Har brunrött hemma också, älskar de här Maria Nila-colour refresherna för de blir bra färg men tvättar ut allt så det är bättre än vanlig toning som aldrig går ut. 

(null)


Börjar vara skralt med smink jag köper i England så måste ev fylla på med annat där, det finns ju bra alternativ men det är så mycket dyrare här än i England. Åh vad jag saknar London, hade verkligen velat ha en Londonsommar! Blääää.

Håller tummarna för bra energi i helgen för det ser FÖRJÄVLIGT ut hemma, har påsar med diverse överjävlaallt i hall/kök/vardagsrum och BERG med kläder på stolen i WIC:en.. suck. Har bara inte haft ork. 

Håller på se om Leverage just nu, är i början av säsong 4. Älskar som vanligt men längtar också tills det är slut så jag får börja läsa. Har kommit på att jag inte kan läsa och se TV samtidigt så varvar varannan just nu. Har flera andra gamla serier jag är sugen på att se om (Angel, Battlestar Galactica), men är SÅ glad att jag verkligen känner sug att läsa! Har ju läst hela Wheel of Time sen nyår (14 fanatasyböcker a 500-900 sidor/st) och har tre andra böcker jag påbörjade innan jag påbörjade den omläsningen. Och den nya Hunger Games-prequelen. Och så tänkte jag ta tag i Jane Austen-omläsning också eftersom jag köpte den där jättesamlingen med alla sex böcker.