Suck

Jag var inställd på inte stall idag men K hade trott att jag skulle komma och ringde nu vid ett. Vart en hel del missförstånd senaste tiden sen jag blev sjuk vilket är lite tröttsamt. Jag hoppas det ger sig snart. 

Mår inte superfräscht idag - typiskt.. Det har blivit lite bättre under dagen så jag vilar hemma idag. Känner mig bara lite låg och trött och inget känns kul just nu. Hade en så fin dag igår och idag känns allt skit.

Myz

Ligger i sängen och myser efter bad mest för att jag kan. Haft en toppendag i stallet som jag tänkte skriva om sen. Märker att jag börjar vara helfrisk nu för trots ordentligt med mockning och ridit jobb är jag inte särskilt trött.

Kommer bara inte på nån speciellt bra anledning att gå upp ur sängen. Köpte en sadelgjord till Pärlan och passade på att köpa ett BBQ Sandwichmål i Max drive sen ALLTSÅ JAG VILL HA EN TILL, NU. De är så sjukt goda. Är så lycklig. 

Inte sugen på varken tv, mat eller städa såatte.. Ja. Här ligger vi.


Planen för imorgon är nog inte stall
(om inte Kerstin hör av sig och vill det). Planen är att jag styrketränar imorgon & åker ut till stallet på måndag kväll.

Stalledräng

Haha alltså varför försöker jag ens styra upp mitt liv. Var supertrött ikväll och mockade säkert 8 kärror ur Mams superskitiga box & 3 ur Pärlans, bar in havre och sen var jag slut. Kerstin brukar alltid komma ut så jag ringde inte men när jag har klar hade hon och inte kommit och hon bara "jag trodde inte du var här eftersom du inte ringt" Haha alltså.. Image hade behövt gå men boxarna var skitiga och då var dwt ändå tre kvar så det fick räcka.

Efter förra veckans miss tänkte jag att jag skiter i lördagar och kör på söndagar men imorgon ville tydligen E helst slippa så ja då åker jag ut imorgon. Egentligen är det inget problem om det blir 4 dagar i veckan när jag har bilen och det gör inte så mycket bensinmässigt men haha ja nä bara roligt. 

Myste lite med Pärlan som vart sååå fin på Valla idag! Så kul! Hon är i så bra form nu, hoppas hon kommer med i nåt lopp snart.