Tisdag

Nu blir det video! Jag tycker det är ganska kul med videobloggar, även när jag själv är med (& är trött..), och jag hittade en app som heter Videofy Me som verkar vara som Insta fast för videos. Dock kan man spela in videos i den med filter på utan att det läggs upp så jag lägger det på YouTube så jag vet var jag har det. Min dator vägrar acceptera filmer från min kamera (...) för att den är så himla dålig och jag har ändå inget editeringsprogram. Men kortare iPhonesnuttar går ju bra! Tack YouTube för den fantastiska freeze framen förresten. 
 
 
 
Har inte helt bestämt mig för vad jag tycker om Defiance än. Känns ju som helt up my alley men mja, inte helt såld efter 2 avsnitt. Vi får se, kanske ger den en chans senare i sommar.

Lomofoton


Nej nu måste jag ta tag i mitt fotograferande! Har flera fina lomokameror som bara ligger & dammar. Här ovan ett gäng kort från Barcelona 2011 tagna med min Horizon Perfekt.
 
Som första åtgärd ska jag lämna in alla filmer jag har liggandes oframkallade, det är minst 10st och de äldsta är från 2011 så det är verkligen på tiden!

Gäsp

Shit vad jag är hungrig. Igen sovit som en stock, försöker hitta ett lagomt tyg till spikmattan då jag inte är redo helt bar rygg än. Testade ett sarongtyg igår och det var OK. Möjligtvis om jag har nån scarf som är tunnare.

Det blev lugn dag igår. Johanna hade ridit på i alla gångarter i söndags :) och hon hade vart fin. Jag var lite rädd att hon skulle ha träningsvärk efter lördagen men det var nog mest kondisen jag märkte av. Skönt! Tömkörde till stallet (tar ca 20 min), pysslade lite m salvor osv, sen tömkörde vi Varggropen & U-leden tillbaka till hagen (~40 min). Pigg och glad Honey som vanligt vid tömkörning. Ikväll ska vi ut & 5-minutersintervalla tänker jag. Och galoppera :)

Oh no, lera!