London 2016

 
 
Här är en video från mina 5 dagar i London. Förutom söndagen då vi var sega efter fest och inte gjorde ett dyft (drack morgonkaffe kl 16:00!) och på tisdagen glömde jag filma varav enbart kort förutsom på slutet.

uhuuuuu

Alltså WILMER.
Det är EXAKT en sån här häst jag vill ha. Alltså EXAKT. 8-årigt kallblod, lite riden men inte utbildad. Forma själv. Och dessutom snygg och ovanlig färg. Och gulligt namn. Jaja. Det kommer fler hästar. Det är ju nåt en kan lita på när en vill ha travhäst.. Men det är lättare när det är nåt litet fel här och där, än när de är helt perfekta. Suuuuck. Kickar igång viljan att få igång sparandet iallafall! Och skönt att se att drömhästarna finns, att jag inte bara har en fantasti om nåt som inte existerar.

Jaha

Jag åkte till fel SATS och då orkade jag inte stressa mer för jag hade stressat hela dan. Hann med pendelbussen hem som går just utanför det jag åkt till, drog en lov på Horze men det blev inget. Ska ev köpa en hjälm till. Bra med två. Men måste betala räkningarna först.

Skönt ändå med ledig kväll för vi ska ha en jobbgemenskapskvällgrej inkl chefer imorgon kväll (bowling & mat) och sen AW på fredag pga att en tjej slutar så det är uppbokat mycket nu. Rider därför Tors istället för fre denna vecka. Ska bara skritta då. Huvudvärken försvann men har lite svårt att koncentrera mig på att läsa text på iPhonen. Testa trava igen lite på söndag.

De här schabraken var fina på Horze. 

Ska väl betala räkningar & göra matlåda nu ikväll, mer spännande blir det inte. Kanske lite Arrow. För det lär som sagt inte bli nån fritid till sånt förrän på lördag.