Valborg & en insiktIdag var det Valborgsfirande i Göranstorp vilket jag är med på varje år. Det är mestadels trevligt & mysigt och oftast även jobbigt för Introverten i mig, och min olust med alkohol i grupp.  I år var det dock så himla lugnt tack vare två småbarn och de flesta åkte hem tidigt pga det. Jag åkte hem sist vid halv tio efter jag hjälpt till att städa undan. Väldigt skönt. Bara en mindre vegorelaterad irritation på två personer som sa saker som "är det inte tråkigt att vara vegetarian" & "varför är allt format som kött" etc. Alltså snark. "Vuxna" män givetvis.

Nu badkar & sen stallet imorgon. Var med till gamla stallet och sa hej och det slår mig nu för varje gång jag är där att jag verkligen är klar i det stallet. Jag bestämde mig verkligen för att aldrig mer stå där när jag lämnade tillbaka Honey men har nog alltid tänkt att "men ifall det händer" eller "men ifall det fixar sig" men dels drömmer jag fortfarande om att stallet ska vara som mina första år där, och det kommer det aldrig bli igen. Och dels är det mer än bara de få HELL NO-sakerna. Jag skrev en lista då på saker som är anledningar till nej där och den är bra att ha för att minnas.

Sen är det såklart retsamt när det är billigt & nära & vissa fina människor där, men en växer ur ställen som nånting annat. Det är lite som Hagängen, jag hoppades länge att det skulle bli området jag förälskade mig i igen och var kvar lite för länge och nu avskyr jag området. Eller inte området i sig men vad det blev. Där är jag inte med gamla stallet men jag vill inte stå där. Sen ska en aldrig säga aldrig såklart, jag VILL att det blir så bra igen.. Men sen är det också det att jag känner att det jag vill med häst utvecklats. Det finns mycket ridväg men träningsmöjligheterna är ändå begränsade om man ska göra trav eller galoppjobb. Sen är inget stall perfekt, alla har sina för- & nackdelar. Men ja. Det känns skönt att landa i den insikten.

DumpstringsmiddagDet här är en av mina favoriträtter men jag gör den så sällan pga att jag tycker det blir för dyrt att köpa en squash & bladpersilja för en rätt då jag brukar äta det vid speciella tillfällen mest. Förutom idag för allt i den är 100% dumpstrat så idag var den gratis och det blev en helt vanlig torsdagsmiddag! <3

Var på YinYoga idag, åhhhh vad jag saknat. 

Träna & Team Cap

Humhum
Började styrketräna försiktigt. Bröst, rygg/armar. Jobbigt men OK typ. Sen kom vi till benen. Inner & ytterlår. Bröst som är min absolut svagaste (efter övre delen av axlarna) kan jag ta ca 10kg när jag som nu "börjar om på noll". Rygg/armar är lite mindre än 30. Innerlår? 56kg. Ytter 50 men hade nog kunnat mer. Och det är ändå inte för mycket för jag känner det idag men inte för mycket. Problemet var bara att jag sen gick till TRX-bandet och prompt skulle köra 3x15 enbensböj. Alltså MINA LÅR. Jag vet inte om en då kan anse sig jobba mot hela sin kroppsvikt men daaamn. Ej smart. Men skönt. Exakt vad jag behövde. Blev bara ett kort pass för det var så mycket folk på maskinerna och jag hatar att gå & vänta. Gillade dessutom inte maskinerna, de var så stora i grunden. Fick sitta längst ut på sitsen för att göra ytter lår bäst. 


Idag blir det Civil War. Jag är TEAM CAP såklart!