Mammahelgen

Nu har mamma åkt mot Arlanda och jag tillbaka i verkligheten. Känns som att jag inte vart i varken jobbet eller stallet på evigheter fastän det bara var några dagar. Har vart jättemysigt att ha mamma här även om det blev lite struligt pga att min mobil dog och jag var rätt stressad över det så det förtog torsdagen lite då jag dessutom vaknade på tok för tidigt och inte kunde somna om, vilket gjorde att jag blev toktrött sen på dan. 
 
Men i torsdags fick vi iallafall låna bil av Helena <3 så vi åkte först till stallet en snabbis och lämnade lite täcken jag tvättat, sen till Barkarby där det blev IKEA, Dormys för mamma & så beställde jag en Mattes-pad på Hästens Hörna som sagt. Sen handlade vi lite mat innan jag sov en stund, och så åt vi och jag tog nåt bad och så.
  
Fick denna fina lykta + ljus av mamma på IKEA.
Kommer bli så fin på balkongen i sommar!
 
I fredags var vi som tidigare visat på Sturebadet, det var en julklapp till mamma förrförra julen och nu blev det av. Det var superbra, vi började med att sitta i några relaxstolar och kika runt lite. Man fick ta te och vatten och frukt som man ville, vi gjorde så och sen satte vi oss i Aromarummet, det var väl dryga 30 grader så varmt och luktade gott. Sen tror jag det blev hydroterapi-jacuzzin. Efter det gick vi upp och "fikade" lite (juice + nötter för mamma + oliver för mig), och sen badade vi i stora bassängen, efter det dusch och vanlig bastu och så hade dom ett fint tillpiffningsrum med hårtork, plattång och massa hårprodukter. Ett sånt skulle man ha hemma. Hade smygfotat mer men mobilen var som sagt död.. Det enda vi inte utnyttjade var träningsdelen men det ingick också. Kan lätt tänka mig att gå dit nån dag om man bara vill ha en lyxig dag för sig själv, man kan ju lalla runt bland sakerna där hela dagen!
 
Igår åkte vi in till stan och gick på Aquaria, som inte är som Skansenakvariet utan mer som ett "vanligt" akvarium med fiskar och så. Det var rätt litet men mysigt och fint. Sen åt vi vegosushi på Centralen, åkte hem och bytte om och sen ut till stallet och tömkörde Honey. På kvällen åt vi lite kex & brieost och idag har vi bara tagit det lugnt. Jag har sovit lite dåligt i helgen men idag sov jag till 10 (vintertid) eller 11 (sommartid) beroende på hur man ser på det ;) 
 
Ljuset fick jag på Lagerhaus av mamma nu. Sen har hon sen flera år tillbaka gjort till tradition att jag får en liten present varje dag hon är här. Denna gång fick jag; prenumeration på Equipage, en rosa Tangle Teezer (jättebra hårborste från England), ny vattenfast mascara (vilket jag verkligen behövde), mininagelfilar med tigermönster & schampoo & balsam - tre saker man alltid behöver! :)