Hemvändare

Alltså det här med att inte göra något efter jobbet är inte min grej! Har ju effektivt ersatt stall med träning men denna vilovecka driver mig till vansinne. Måndag funkade att chilla, igår gick jag på stan och såg om Veronica Mars-filmen men idag kände jag bara att nää jag kan bara inte sitta hemma. Så jag messade Helena och frågade om jag fick följa med till stallet! Det gick bra och jag träffade alla utom Mia & Josephine (& Kristin men henne träffade jag så sällan även innan). Det kändes inget konstigt att Honey inte var där eller jo lite kanske men inte som att var är hon utan bara märkligt att Camitza stod i hennes box. Men men.
 
Däremot så kändes det inte lika mysigt som det brukar. Konstigt, vet inte varför. Suddi har krångel med hålväggar och behöver "skor" av balplats & silvertejp så jag assisterade Helena ytterst lätt. Mest kul att träffa alla & deras hästar :) Men ja, nä, nåt kändes liksom off, vet inte vad. Och ändå hemma. Men som när man kommer hem fastän man flyttat hemifrån liksom. Känner inte längre nåt brinnande behov av att stå där, det känns inte längre som att det positiva överväger det negativa längre. Men sånt kan ju ändras. Kanske. Jaja. Behöver ju inte bestämma mig nu oavsett så skönt är ju det. Sen är det också det att jag nog kommer vilja stå i ett stall där det är mer ridhästar. Alltså de flesta där är ridhästar men ja nä jag orkar inte ens gå in o förklara alla varaianter, men det finns inte många att rida med längre och förr i tiden red vi ut hela stallet. Inte hela tiden men ändå. När jag red Honey förra hösten var alla andra sjuka/behövde fixas, red för sig eller kördes så jag var den enda som red ett tag och det var supertrist även om jag mest gillar att rida själv. Mest är inte alltid. Jaja hursom.
 
I hagen med Walentino & Foxen
 
 
Axeln bättre men hoppar ändå YinYoga imorgon för den känns inte 100%. Dock funderar jag på att styrketräna typ ben/mage på fredag för min kropp får spel och jag känner mig enormt flabbig som bara äter och knappt rör mig. Imorgon ska jag dock istället skicka paket, täcket och en burk med surströmmingsfiléer (haha, hoppas den kommer fram) men inte till samma mottagare. Förstå gräsligt om surströmming läckte på ens Rambotäcke. Milde tid.

Nytt utseende på Bloggen!

Jag hade tydligen råd att köpa ett pro-tema med blogg.se's bloggpoäng som jag samlat ihop nånstans så wiii fin ny layout! Hade tänkt byta header men så hade de denna grådisiga Londonbild som kändes rätt just nu så den får vara där just nu. Riktigt nöjd, inte superförtjust i att kategorierna är i en droplista så jag hatar såna själv men jag har ju inte så sjukt mycket läsare så det spelar säkert ingen roll för er ändå? :)
 
Vad skönt, nu när bilderna kan vara lite större ska jag försöka börja använda min riktiga kamera också.
 
Axeln är för övrigt mycket bättre. Inte helt frisk men gör bara lite ont i vissa lägen och behöver inga smärtstillande nu så borde kunna yinyoga på fredag. Safear dock med violvecka denna vecka ut.
 
Igår blev det pizza, vin & Bron
 
 
Idag en tur på stan i second hand-butiker & Goodstore. Kom hem med mat från Goodstore, en H&M-tshirt & ett par örhängen. Denna fantastiska Sonia Rykielklänning var jag sjukt sugen på men även om den är designer så tyckte jag att 280 var för mycket för en klänning som behövde fixas på flera ställen (volangen hade lossnat som synes ovan). Behövde ändå inte den eller att göra av med pengarna så jaja.

Fix med Honeysaker

Var på stan en sväng men det slutade med lite av en Honeykväll. Äntligen hittat en att köpa hennes Rambotäcke, så jag har packat ihop & fixat med det, och så bestämde jag mig äntligen för vilka två foton jag ska få förstoringar på. Det blev de här två:
 
 
Är extremt förtjust i alla jag valde men de här tror jag blir fina tavlor. Den nedre tycker jag är så fin, när vi båda ser ut i bild, lite mot komma skall känns det såhär i efterhand även om det var på båtar i verkligheten. Och den övre blev så fin, den fångade verkligen hur jag känner för henne, vårt band. Hennes öron lite överallt. Gumman. <3
 
Känns väldigt skönt att få täcket sålt denna höst. Har kvar lite fleece men de kan jag lägga ut när som, de har kostat typ 200/st så det blir ändå inga pengar men jag får Rambotäcket sålt för 1500 (2300 nytt) så det tycker jag är helt OK, det går till bilkontot direkt. Sen avvaktar jag lite också, måste jag gå igenom allt. Nån dag.