Lista: Hästmode

Beskriv din stil: "Vad jag har och vad jag har råd med"? Haha! Eftersom hästmodet generellt är väldigt murrigt och tråkigt; svart, brunt, blått, max rött, försöker jag gärna få in mer färg där det går. Just nu är mina ridbyxor 2xcamouflage (blå + gröna), mörkblå, mörklila, röda (om jag nånsin går ner nog mycket så jag får på mig dom). Plus att jag är skyldig mig själv ett par rosa.. Bryr mig inte om matcha eftersom jag inte tävlar fast nån gång händer det att jag tänker till för skojs skull. Har massvis med ridsockar, brukar köpa knälånga strumpor på vanliga affärer för att liva upp det.  

Tvärtom, vad är absolut inte din stil: Som beskrivet ovan; murriga neutrala "klassiska" färger & snitt. Dvs de flesta bilder ur Höökskatalogen, haha. Stora loggor med namn är inte min favorit på schabrak (tänk Equiline/HV Polo) men det kan vara OK om det är ett mönster eller logan innehåller bilder/är ett mönster (Mattes, Antares). 

Vad inspireras du av i vår: Jag brydde mig mer om sånt här när jag hade Honey, som medryttare spelar det inte så stor roll. Bryr mig mest om vad jag vill ha/behöver. Ska jag säga en bloggerska får det nog bli Linn Strelin som är den enda som verkar gå out of the box (men hon är eg lite för klassisk för mig med). 

Vad tror du på inför våren: Inga större nyheter och inget jättekul. Hööks katalog var ingen megachock trots mer utlovade färger. Varav att jag inte gjort nån "det här var snyggt"-post. De hade ett fint ljusblått/vit-randigt schabrak - men tyvärr var det förstört av en ful röd logga på ena sidan! 

Det bästa basplagget i vår:
 Min lätta Bridget-jacka från Mountain Horse var guld i höstas och kommer därför vara perfekt i vår med. Den håller värmen men drar inte in - perfekt utan at behöva för mycket under.

Färger i vår: Rosa, lila & grön 

En ideal outfit i vår: Roeckl-handskar, Bridget-jackan från Mountain Horse, kammoridbyxor & mina Tretorn Advance-stövlar.

Do’s and don’ts:
 Klä er i vad ni vill och skit i dom som ska säga hur man 'ska' göra. Är det inte tävling är det skitsamma. Var finklädd eller rid i mjukisar, vem bryr sig. Inte hästen. Ha det DU gillar.

Ditt senaste köp: Det var nog Bridget-jackan (& vinterhandskarna från Finn-Tack som inte fått supermycket använding pga mild vinter). 

Tre saker på vårens önskelista: En ny ridhjälm, vanliga Roeckl-handskar, Roeckls sommarhandskar.
SöndagFin dag i stallet. Mockade Mams & Pärlans boxar, red ut på Pärlan till 265:an, under och till Frestavägen, sen till vad jag trodde var en återvändsgränd men hittade en stig som ledde till ängen vid Grönanvägen! Woohoo min första hittade runda (dvs måste ej rida samma väg dit & hem)! Dock räddad av att det var fruset för det mesta, tveksamt om jag fått henne genom där om det var såpass blött som det såg ut att vara annars. Men det var en blöt höst, förhoppningsvis torkar det upp på sommaren. Allt gick iallafall bra trots TAGGAD häst.

Padden hjälper helt klart, såg bättre ut under sadeln så jag kör på den när jag rider (vill ej lämna min snordyra Mattespadd där då vi delar sadelkammare). Gissar att det blir skrittur på Mams imorgon men vi får se! Är inne i en stor vill ha egen nuuuu-period, suck. 

Allt kändes dock som det ska efteråt iallafall. Tankade bilen & sen sett på Arrow. Vill ha en tv-dag till. Behöver tre kloner så jag hinner jobba som en idiot, vara i stallet varje dag & kan träna varje dag. Och medans mina kloner gör det kan jag ligga på soffan och se tv-serier.

Meh

Inte haft nån vidare helg, var på AW i fredags och det var trevligt men det är aldrig så kul som jag tror det ska vara och det ska alltid pratas vad en ska göra sen och den en är ihop med och då är det rätt jobbigt att vara nöjd med jobbet och livet som det är. Men jag är ett eller ett par år äldre än de flesta så det är väl det.

Igår gjorde jag ingenting hela dan, såg nya Huset Fullt, senaste avsnittet av Legends of Tomorrow & började se om the Flash. Handlade lite och gjorde pizza. Det var en trevlig dag men såna dar gör att det lätt drar iväg och jag blir fortsatt slö. Idag så får jag iallafall åka till stallet, tror det mest är det jag saknat för det är ju det liv JAG vill ha. 


Drömt lite jobbigt senaste tiden och känt mig off. Jag hoppas det ändras med att Mars kommer. Min mens kom idag en vecka sen så nåt har vart off i kroppen. Jaja. Ska till stallet vid 12 så det blir skönt. Hoppas att kommande veckan blir mer normal dvs måndag fredag söndag stall. Måndag onsdag söndag var inte alls lika bra.