Blösöndag

Menååh skulle diska idag då det har samlat på sig i veckan och då ville min diskmaskin inte gå igång! Den lyser men liksom knäpper lite, eftersom den funkade precis innan blandarbytet (diskade upp jättemycket då) och idag är första dagen jag testar efter bytet kan jag bara göra slutsatsen att det är dom som kopplat nåt fel. Suck! Kan verkligen inte sånt här så är lite förtvivlad, men har felanmält det hos Väsbyhem och hoppas dom tar sitt ansvar då det är hanterverkarna de anlitat som gjort fel. Blir väl att handdiska sen då. Usch, kommer inte igång idag alls, skulle både ut & springa och handla men jag bara ääääh börjar se på Hannibal istället..
 
Känner mig lite off och osäker om framtiden.
Ska och hälsa på 2-åringen nästa helg med Helena iallafall! Så får vi se. Hon är jättefin. Och inte billig, så det är det. Och isåfall när. Bök. Orkar inte tänka på det. Ett steg i taget; titta. Känner jag sen ja så får jag se över kommande stegen sen.
 
Åh jag vill bara gå och dra täcket över huvudet resten av.. ja jag vet inte. Juni.
47 dagar till semester idag. Puuh.
 
Tömkörde galoppbacken-skogen-lilla klätterbacken med väldigt pigg Honey i fredags.
Hoppas nu att vi kan komma igång med ridningen, i synnerhet pga bete nu.
Skulle gärna träna henne ordentligt hela sommaren.

Förra lördagen

Kom på att jag aldrig skrev om förra kanonlördagen! Helena hämtade mig på morgonen och så åkte jag och hjälpte henne ge morgon, och fick sen låna hennes bil. Åkte hem och såg the Tudors ett tag innan jag fixade mig och hämtade upp Anna vid Norrviken och så åkte vi till Louises bröllop. Det var väldigt fint & mysigt.
 
 
Sen släppte jag av Anna, åkte hem & åt innan jag åkte till stallet vid fyra. Fixade Honeys box och satte in två spånsäckar, sen tog jag in Honey. Hon åt och jag testade att bara flytta henne genom att putta lite på henne och tog henne sådär lite om ganschen igen och puttade henne lätt framåt. Jag trodde faktiskt inte hon skulle följa med mig eftersom jag tagit henne från maten men hon följde ledigt efter utan varken grimma eller grimskaft <3
 
Hade bara tänkt tvätta hennes vita ben men hade testat Nylanders hästkräm i mankammen och det funkade uppenbarligen inte alls (däremot i svansen!) så jag bestämde mig för att tvätta både man & svans utöver benet. Både hon och jag var ordentligt blöta efter, hon fick gå i flyttbara beteshagen med Camitza ett tag sen.
 
 
Och rätt vad jag låg där kom en bil jag inte kände igen och först tänkte jag inte så mycket på det men sen tyckte jag att jag kände igen den ena personen och så var det min gamla medryttarägare Carina som var på besök! Hon äger Rauen som jag var medryttare på innan Honey, det var bara bra med honom fast han var lite tjock ;) Fina gubben! Han är en sån speciell och fin häst för mig. Så kul att se henne, Bettan har vart upp till Östersund och hälsat på men jag har nog inte träffat Carina sen de flyttade för fyra år sedan (!).
 
Sen tömkörde jag & Honey mot Göranstorp, jag premiäranvände ett schabrak jag har köpt men aldrig fått använda, kände att det var dags. Även om det inte exakt var så jag tänkt använda det. Avslutade dagen med tacos, chips, Eurovision & kattmys. Shit vilken spännande omröstning det var!
 

Betessläpp & boxrengöring


Betessläppet igår blev som vanligt lite spring och sen bara äta. Honey fick på täcke eftersom det skulle regna den kvällen + idag men regnet idag verkar ha uteblivit. Såklart. Jaja! Det är ofodrat och ska ändå blåsa lite idag så hon är nog nöjd i det. Nu börjar den perioden med att tänka 24h på täcket, kan vara nog svårt med 12 ibland.. Men men!

Jag ska snart gå ner och handla lite tror jag, ska göra matlådor. Ska till Erik och äta middag med Annelie & Helena mfl sen ikväll. Har haft en ganska lång period (sen Valborg känns det som) när jag sagt nej till grillkvällar & middagar för att jag inte orkat vara social, men nu börjar jag känna att det är OK igen. En behöver lite egentid vissa perioder.

Skulle också behöva tvätta idag, och städa i klädkammare & rosa rummet. Hum hum. Och jag måste träna, det blev inget igår och middagen pajar de klasser jag tänkt gå på idag så jag måste iallafall ut och springa. Och träna på riktigt mycket nästa vecka!

Jag och Helena fixade boxarna efteråt och tyckte båda det kändes lite sorgligt, det blir så tomt i stallet. Svalor bor i stallet på sommaren och bajsar ner något innåta.. så vi sätter saker i foderrum & sadelkammare. 


Tom box!