Sovit

Igår när jag bestämt mig att inte gå in idag onsdag gick jag och köpte lite gotta (& kattmat). Åt chips och rätt vad det var satte jag fel i halsen och vips hostade jag tills jag kräktes upp allt. Eftersom det inte var helt smält i magen kände jag det typ hela vägen upp, en inte helt angenäm känsla.

Konstigt nog gjorde det halsen eller svalget bättre och sen har jag sovit nästan helt från 19 igår till 13 idag (18h) med undantag för nån timme här och där när jag vaknat och gått upp och sen gått & somnat om igen. Är sååå skönt att kunna sova! Nu kan jag prata hest men helt bra är det inte än. Har inte riktigt bestämt mig om det är nån idé att gå till jobbet resten av veckan eller inte. Min bästa kollega är typ "se till att bli frisk" och verkar helt ostressad av att jag är sjuk och jag är så ovan med det men det är ju underbart. Vi får se. Jag känner kanske att rösten borde vara liiite bättre så det kanske bara är att ge upp. Jag bestämmer mig nog ikväll, men det lutar åt att jag ger upp på resten av veckan.

Det var då själva fan vad detta skulle vara långvarigt! Resten av kroppen är ju typ fräsch, men halsen slår ut allt.

Höst Hööks 2016

Jag har inte riktigt hunnit med att lista mina Hööks-favoriter för hösten. De är inte så många men lite fint fanns det. Allt nedan är väl inte favoriter heller men ja.
 
 
 
Detta är inte en favorit eller nåt jag vill ha. Det känns som en uppenbar & sämre kopia av en Hitch (som jag vill ha). Dock var ytterlöparen för sadelgjorden behändig måste jag säga.
 
 
 
Hööks har även börjat med stigbygelskydd nu tydligen. Dessas var inte snygga, finns betydligt roligare att hitta på Etsy.
 
 
 
 
 
Detta är fint tycker jag. Jag gillar sällan enkla schabrak men jag gillar roliga sömmönster. Alla färger var fina (finns i gul & grön också).
 
 
 
Denna finns även i rosa men det vet ni ju redan att jag köpt :)
Dessa två var också fina tyckte jag (& jag gillar normalt inte ens orange)
 
 
 
 
Det här är också fint. Inte snyggaste jag sett men väldigt mysigt med sammeten, och fint.
 
 
 
 
Tyvärr bara upp till 135cm av oklar anledning. WHY liksom?!
Det fanns även ett fint fleecetäcke men dels är jag tveksam till fleece över huvud taget pga den miljöinverkan det gör och dels för att Hööks har allmänt kass kvalité. Men fint är det ju.
 
 
 
Denna var SÅ fin, tyvärr är det bara nån skitplastborste med typ ett klistermärke på. Igen; WHY?
Men det är väl för att det är billigast att tillverka antar jag.

Fan!

Jag vilade bara efter jag skrev igår och på kvällen började jag känna mig superbra. Kunde ligga ner och hade jättebra aptit, åt flera gånger. Sen hände nåt, det bara slog tillbaka och sen kunde jag bara andas OK utan att hosta om jag satt upp, gärna lätt framåtlutad. Så jag var vaken hela natten. När klockan var efter åtta nånstans gick den med på att ligga ner lite och det gick sätta andas hjälpligt om jag kramade om en kudde på långsidan. Sov till strax innan 12.

Är vagt medveten om att kroppen är lite seg från midjan och neråt men ovanför handlar det bara om den där biten däe det liksom känns.. åtstramat.. svårt att sätta ord på en känsla. Inget hjälper, varesig mat, varm dryck, kall dryck, strepsil, astmamedicin även om jag tar mer än jag normalt ska. Eftersom jag lyckas somna och ändå kan andas är jag inte orolig, det är bara sjukt irriterande.

Det är som att detta hakar up allt annat, jag känner att rösten börjar funka "under detta" (verkligen SÅ svårt att förklara) men detta ligger liksom överst och blockar. Hade ju hoppats vara så mycket bättre idag.. typiskt! Jag försökte somna om lite när jag vaknade men jag blir så medveten om var det känns och det går inte att tänka på nåt annat så jag nöjer mig med att ha sovit lite och gick upp.

Jag tänker att det området borde slappna av mer då och få vila (?) så kanske jag kan sova mer senare idag om det ger med sig. Ska göra tofu scramble om en stund till frukost, sen ska jag försöka laga mat senare idag till (förhoppningsvis) lunchlådor.